Auto kopen, kijk eerst eens op de site van financial lease ZZP

Wat ben ik blij dat ik geen auto heb gekocht, maar ben gaan leasen bij financial lease ZZP. Zoals iedereen misschien wel weet, is wanneer er eenmaal iets stuk gaat er vaak meerdere dingen stuk gaan, en altijd op een moment wanneer het totaal niet uitkomt. Zo heb ik een eigen bedrijf met meerdere werknemers, we verzorgen de lunch voor meerdere bedrijven, en zijn dan ook vooral tussen de middag op pad om alles op tijd af te leveren. Nu was het vorige week extreem druk, en waren we met vier auto’s op pad. Nog geen uur later werd ik al gebeld door een bezorgen hij was betrokken bij een ongeluk, en kon daardoor zijn bezorgronde niet verder afmaken. Gelukkig was het alleen maar blikschade, maar wel een auto minder die we konden inzetten. En alsof dit al niet erg genoeg was kregen we die middag weer een telefoontje van een van de bezorgers dat de auto niet meer wilde starten, al met al een dag om snel te willen vergeten. Daarom ben ik zo blij met de mogelijkheid om auto’s te leasen bij financial lease ZZP, tegen een vast bedrag per maand kan ik toch mijn bedrijf draaiende houden.  personen_auto_leasen

Twee mooie lease auto’s

Inmiddels hebben we alle ellende alweer ver achter ons kunnen laten, en rijden we rond in zeer mooie lease auto’s. Auto’s welke ik zelf nooit had kunnen kopen daar heb ik het geld niet voor, maar door te leasen kunnen we er nu wel in rond rijden. belettering_003-768x576