De perfecte fiets voor moeders

Ken je dat? Fietsen met twee kinderen op de fiets en je helemaal suf trappen? Al voordat je op je werk aankomt ben je helemaal bezweet en zie je er helemaal verwaaid uit. Ik heb dit jarenlang volgehouden. Toen we een half jaar geleden gingen verhuizen en de afstand tussen onze woning en mijn werk groter werd, heb ik dan eindelijk besloten te sparen voor een echte goede fiets. Ik fiets nu al een aantal maanden op de fiets en ben er zo ontzettend blij mee, dat ik dit graag met jullie wil delen.

Amazone_01_H_aanpasbeschadiging

Amazone 4 Life elektrische fiets van Sparta

Na veel research en een aantal testritten heb ik besloten te gaan voor de Amazone 4 Life elektrische fiets van Sparta. Ik vind de fiets er ontzettend stoer uitzien en hij is gemaakt om je snel en eenvoudig te kunnen verplaatsen, ook met kinderen. Het stuur is met een verlengstuk naar voren te plaatsen waardoor je meer ruimte hebt voor een kinderzitje. Ook op de extra verlengde achterdrager kan een kinderzitje. De accu van de fiets is uitneembaar en de fiets heeft daarbij nog zeven versnellingen. De fiets is echt gemaakt om te kunnen opbouwen tot een moederfiets. Wanneer de kinderen oud genoeg zijn om zelf te fietsen kun je de fiets weer opbouwen tot een normale fiets. Ik heb de fiets zelf aangeschaft voor bijna 1900 euro en vond het daarom erg belangrijk om hierbij een fietsverzekering af te sluiten. Ik heb er best wel even voor moeten sparen en ben nu goed verzekerd voor zowel diefstal als schade. Verder krijg je juridische hulp als iemand anders schade aanbrengt aan de fiets.

 

Ik ben een echte fan en adviseer alle moeders met kinderen aan om echt te gaan kijken naar een speciale moederfiets! Ik kom veel meer ontspannen aan op mijn werk en ben bovendien veel sneller door de elektrische ondersteuning. Dit geeft veel voldoening.