Mijn marketing acties worden uitgevoerd door Zeo.nl!

Marketing is een enorm belangrijk punt voor ondernemers. Klanten houden ondernemingen draaiende. Maar hoe kan jij vele klanten aantrekken? Simpelweg door middel van Marketing acties. Marketing is een breed begrip, waar de meeste mensen wel kennis in hebben. Helaas is de kennis er wel, maar toch word marketing te weinig gebruikt door ondernemers. Ik zelf laat het bedrijf Zeo.nl vele marketing acties doorvoeren. Het werpt maandelijks zijn vruchten af, maandelijks zit er een stijgende lijn in de omzet van mijn onderneming. Ik zelf maak van vele marketing diensten gebruik, bij het bedrijf Zeo.nl. Ik maak gebruik van Social media marketing, zoekmachine adverteren en zoekmachine optimalisatie. Ik werk nu ongeveer een ruim jaar samen met Zeo. In dit jaar is mijn bedrijf dan ook enorm gegroeid!

Van vijf personeelsleden naar ruim vijftig personeelsleden!

In een jaar tijd is mijn bedrijf enorm gegroeid. Ik zelf was nooit echt bezig met marketing. Mijn bedrijf hield dan jaarlijks ook de zelfde omzet aan. Totdat ik op het idee kwam op marketing te gaan doorvoeren. Een mede ondernemer vertelde mij namelijk, over de diensten van Zeo. Zodoende ben ik in aanraking gekomen met dit bedrijf. Een onderneming kan binnen een jaar enorm groeien, als je alles er aan doet. Ik ben in een jaar tijd van vijf personeelsleden,naar ruim vijftig personeelsleden gegaan. Simpelweg omdat ik durfden te investeren in Marketing. Met de marketing van Zeo heb ik vele grote klanten geworven, waar ik nu dus enorm profijt van heb!