Chalet te koop

Mooie chalet te koop in Ewijk

Chalet te koop

Chalet te koop

Ben je nog op zoek naar een vakantiehuisje? Waar je het hele jaar door lekker tot rust kan komen? Een plek die helemaal voor jou en je gezin is, waar je voldoende ruimte hebt. Het is er koel in de zomer en warm in de winter, en buitenspelen is ook geen probleem! Ik heb het over een huisje in Ewijk bijvoorbeeld, maar ook op andere plekken in Nederland. Er staan namelijk op nog veel meer plekken een chalet te koop! Het is mooie is zelf nog dat er dit seizoen extra veel korting is. Zo bespaar je al snel duizenden euro’s op een chalet. Het kopen van een vakantiehuis was nog nooit zo aantrekkelijk.

Chalet te koop

Ik vertel je graag meer over de chalets die ik zelf bekeken heb. Zoals deze in Ewijk. Met 80 vierkante meter heeft het huisje genoeg ruimte om met 2 tot 6 personen vakantie te vieren. Het huisje heeft 3 slaapkamers die allemaal erg net zijn ingericht met boxspringbedden. Ik ben zelf vooral erg enthousiast over de keuken, die is uitgerust met alle apparatuur die je nodig hebt: zoals een gasstel en afzuigkap, een koelkast met een vriesvak en zelf een magnetron!

De Groene Heuvels

Het vakantiehuis staat in vakantiepark De Groene Heuvels wat al genoeg zegt over de omgeving. Zeker in de lente en zomer is het overal om je heen groen en dat is ook voor kinderen erg fijn. Het is leuk spelen op de heuvels, tussen de bomen en in het gras. Maar voor ons volwassenen is het ook erg lekker relaxen. In de zomer is er genoeg zon op de weide en schaduw voor wie dat nodig heeft. Het is zeker een kijkje nemen waard!