Werken in een restaurant

Momenteel werk ik in een super leuk restaurantje in mijn woonplaats Deventer. Het is een bijbaantje naast mijn HBO studie. Ik zit inmiddels in mijn derde studiejaar en heb veel meer vrije tijd dan voorgaande jaren. Het is nu daarom mogelijk om drie dagen te werken en dus lekker geld te sparen voor mijn verre reis naar Bali. Mijn bijbaantje in het restaurant is echt super leuk. Mijn collega’s zijn gezellig en ook vind ik het leuk om contact te hebben met klanten. Wel is het werken in de horeca veel zwaarder dan ik van te voren had verwacht. Vooral het werken in het magazijn of de spoelkeuken is vrij zwaar. Het maken van de lunch en werken achter de kassa is minder zwaar en vind ik het leukst om te doen.

Veiligheidsschoenen online bestellen

Door de zwaarte van het werk en de ongelukken die kunnen gebeuren, is het verplicht om veiligheidsschoenen te dragen op de werkvloer. Deze krijgen wij netjes van onze werkgever. Toch vind ik de standaard werkschoenen zelf niet erg mooi en ook zitten ze niet erg comfortabel. Aangezien ik best ijdel ben vind ik het vervelend als ik moet werken met schoenen die ik niet mooi vind. Ik heb daarom aan mijn werkgever gevraagd wat de veiligheidseisen zijn waaraan de schoenen moeten voldoen en ben zelf online op zoek gegaan naar een model dat beter bij mij past. Ik heb een leuk sneakermodel gevonden van het merk Puma. Deze veiligheidsschoenen beschikken over de vereiste S3 normering en de schoenen zijn zowel vuil- als waterafstotend. De veiligheidszool is van Kevlar en de schoen beschikt over een stalen veiligheidsneus. Al met al een veilige schoen die er toch leuk uitziet! Ik heb ze online bestelt bij Bowork.nl en had ze de volgende dag al binnen. Gelukkig is de maat goed en zitten ze erg comfortabel. Morgen ga ik voor het eerst werken met mijn nieuwe veiligheidsschoenen en ik ben erg benieuwd hoe ze aanvoelen na een hele dag werken!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe veiligheidsschoenen?

puma_64.285_velocity_s3