Zeer tevreden over Finalease

FinaleaseVan mijn werkgever mocht ik een Occasion leasen, zolang het maar bij Finalease was. We zijn toen samen gaan kijken voor een occasion en ik moet zeggen dat ze echt hele mooie ertussen hadden. Daarnaast hadden ze ook nog eens een lage kilometerstand. We hadden toen gevraagd of we een proefrit konden maken en dat was geen enkel probleem. Tijdens het rijde voelde het allemaal perfect. Je hoorde geen rare geluiden en de koppeling deed het perfect.

Nadat we de proefrit gemaakt hadden zijn we samen om de tafel gaan zitten om te kijken wat er allemaal mogelijk was. Daaruit bleek dat er ontzettend veel mogelijk was. Zo had je de mogelijkheid om auto’s in te leveren, zodat je per maand een lagerbedrag betaald. Je kon een aanbetaling doen en ook een slottermijn. Bij Finalease heb je dus ontzettend veel opties. Persoonlijk vind ik dat erg fijn en mijn baas ook.

Echt een aanrader. Tweedehands bestelbus leasen

Mijn baas koos voor een aanbetaling, zodat de maandelijkse kosten om de occasion te leasen relatief laag was. Voor het bedrijf was dat geen enkel probleem en de volgende dag had ik direct een occasion met weinig kilometers op de teller. Mocht je opzoek zijn naar een auto die fijn rijd, dan zou ik je zeker adviseren om naar dit bedrijf te gaan. Voor vragen zijn ze altijd bereikbaar. Zowel telefonisch als via de mail.